Ràdio Ferran Tallada EN DIRECTE !-emissió en probes-

Consulta la Nostra Graella !!!

divendres, 18 de setembre del 2009

14 de Setembre : Inaguració Radio Ferran Tallada!

Una data que potser a molts no els agradarà recordar perquè per una part va ser l'inici del curs escolar 2009-2010 però per una altra part i concretament per l'Associació d'Alumnes del I.E.S Ferran Tallada i en definitiva tota la seva comunitat educativa.

Perquè per la tarda va ser una gran jornada marcada per la pluja però que no va poder deslluir el festival d'inaguració que es va realitzar dins l'espai Jove Boca Nord.

Amb una mica de retard sobre l'estimat van començar els diferents actes programats per l'inaguració:un vídeo,programa en directe,dedicacions,musica,humor i sobretot una mica de brenar per tots.

En el pròxim dies editarem el video de la festa perquè el mes aviat possible a tots i totes aquelles que no van poder assitir a l'acte que hi gaudexin com ho van fer tots els assitents.

El vídeo que si que us podem facilitar es el que va servir com a inaguració de la Ràdio Ferran Tallada i com a presentació de les activitats de la nostra associació en el present curs 2009-2010.I en definitiva desde aqui donar les gràcies als assitents,al districte d'Horta-Guinardó per confiar en el nostre projecte i tambè a diferents entitats com a Boca Ràdio i Espai Jove Boca Nord que tambè ens han donat i segur que ens donaràn suport en tots aquests tipus d'actes.

I Com no, gràcies al Joaquin i al Aaron els nostres super locutors que tambè van estar a la Festa.

Sobretot gràcies,
'' A vegades les coses veus com mai arribaràn pero jo aixó de tenir una ràdio al meu cole era un sonmi per a mi i mira ara aquest dilluns l'he inagurada amb uns grans amics''.

Toni Femenia,Director de Ràdio Ferran Tallada